Pages

Thursday, 11 August 2011

♥berbuka posew With My LOvelY Frenzzzz ♥

haiiiiii....
hri nie aku ngn my BFF aku brbuka posew sama2 kat padang at TAman KErang,huhuh...
best giler ah dpt bukak pose sama2...smpai aku snggup ponteng kjew coz gara2 nak bebuka sma2 ngn downg,huhuh...
tapi syg ah,bila dah nak msuk time berbuka,hujan turun lbat,pas 2 trpksa la kitaowng  lari lintang pukang *dah rasa cm pelarian bnjir lak*,hehehe...tp nsb baik la adew khemah xguna,so kitaowng bertduh la dkt khmah 2 smbil bebka posew...mkn lam ksujukkn,grrrrr....

dah hbs siap mkn,bsah pon dah kna,lps 2 aku ngn mber aku NYRA,p lak ke KUANTAN PRADE,*niat dhati saje nak jln2*,tp leh plak trbli brng,huhuhu....ktaowng bli gelang tngan silver kat sana...mst kowng nak tawkan cm ner gelang tngan 2,huhuhu...meh aku tunjukkan.....

mcm 2 la glangnyer,huhuh...mbazir jew kan???hehehe...tp puas hty dpat bli,hehehe....apew2 pon besh gak ah dpt jln2 ngn downg,huhuhu...LOPs U laaaa my Prenzzzz:)

Tuesday, 9 August 2011

my Frenzzzz

 Hari nie aku ponteng keje,huhuh..

aku bgthu kat my boss yg aku nie demam,tp xsbnrnye xpon,coz aku nak join mber2 yg aku syg nie berbuka posew same2 downg,huhuh...
rasanyer cm xsbr jew nk p berbuka ngn downg...

kowng mst nak taw kan sape la kwn2 yg aku syg sngt nie kan???
pic kat bwh nie la kwn aku,my BFF...
hope pershbtan kami kekal ea...

mst kowng nak taw kan sapew downg nie??hehehe...
yg kurus 2 nama dia YANA,hobi die nie suke sngt mbebel,*potpet potpet...lau 1 hari xbebel memng xsah die 2..
haaaaa...yg sebelh 2 plak NYRA,kwn aku sejak dri skolah mengah ag,tp time 2 aku ngn die xla rapat sngt,juz biasew2 jew...
kitaowng rpat sjak bljar poli tmpat yg sama....

2 jew la kisah kwn2 aku,lau kowng nak taw lbh lnjut sal downg,kowng tnye ah die sndri k...
tp masing2 dah berpnye,hehehe




♥chenta hati saya ♥

HAI FREN....

I NIE MASIH BARU DENGAN BLOG NIE,SO XTAW NAK GUNA CM MANER...

APE2 PON FIRST I NAK KNLKAN DIRI I NIE DAHULU...

NAMA I NORAMYRA ELIANA ANAK KPD PAK ZAHARI,HEHEH...
(BERTUAH RASA DPT DILAHIRKAN KAT DUNIA NIE),THANKZ EA ABAH N UMIE,HEHEHE..

KOWNG MESTI NK TAWKAN YG I NIE DAH BERPUNYA OR BELUM KAN???



I DAH ADEW BF PON,NAMA DIA KHAIRIL FAHIM MYBE ADEW JODOH KITAORG AKAN KHWIN,HEHEHEH (XSBAR DAH RASA)...